Gezocht in Amsterdam; Vastgoedondernemer met sociaal hart!

Voor de Blije Buren in Amsterdam (www.blijeburen.nl) zijn wij opzoek naar een (tijdelijk) bedrijfspand, winkel of Woonkamer in Amsterdam.

De Blije Buren (stichting) is een sociaal project, waar zij voedsel uit delen aan ruim 200 gezinnen in Amsterdam. Zij willen uitgroeien naar alle stadsdelen in Amsterdam. Zij werken 7 dagen in de week met meerdere vrijwilligers en worden gesteund door meerdere Supermarkten.

Heeft u in Amsterdam een bedrijfspand, winkel of woning leegstaan en heeft u een sociaal hart. Neemt u dan contact op met ons kantoor.

Uiteraard rekenen wij als Nederlandse Vastgoed Centrale voor dit project geen commissie en hopen dat er vastgoed partijen zijn die met ons willen meedenken.

U kunt 24/7 contact opnemen via info@nederlandsevastgoedcentrale.nl of 7 dagen in de week bellen (tussen 11.00 – 22.00 uur) met 087-7842570.

-Delen van dit bericht wordt gewaardeerd-

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. De website marcnihot.nl gebruikt alleen functionele cookies. Deze website heeft geen database waar gegevens worden opgeslagen die door ons kunnen worden ingezien. Mits u geen reactie plaatst op onze site. Bij een reactie op deze site word de informatie die u bekend maakt opgeslagen. Dit is de informatie die u zelf toevoegt, plus uw IP-adres. Bij accepteren van de cookies, word dit bericht 1 dag niet meer weergegeven. Daarna zal u opnieuw een bericht krijgen voor het accepteren van de cookies.

Sluiten